Ny kurskalender er publisert!

Vi har lagt ut kurs med oppstart etter jul!

vi har også endret kurskalenderen vår med ny layout og et enda bredere tilbud! Sjekk hva vi kan tilby deg og din hund! 

Du finner kursoversikten vår her

Placeholder Image

Nyhet - godkjent styrkeinstruktør

Vår instruktør Ann-Katrin Neby er nå godkjent styrkeinstruktør. Som styrkeinstruktør på hund har hun fått inngående kjennskap til hundens muskler og muskelgrupper.  Hun kan derfor hjelpe alle typer hunder, om det gjelder familiehunden eller konkurransehunden. Ann-Katrin har grunnleggende kunnskap om fysisk trening av hund og kan tilrettelegge treningsprogram til friske hunder, trening i forhold til hundenes eksteriør og instruksjon i styrketrening. 

I tillegg til å være styrkeinstruktør er Ann-Katrin fra tidligere autorisert hundemassør og kan gi hunden både massasje og stretching.

Gå gjerne inn på kurssiden vår – det er mange spennende kurstilbud på nyåret!

Placeholder Image

Vi gjentar suksessen

"Veien mot FCI3!" 

I 2021 har vi kjørt en satsing rettet mot ekvipasjer som har som mål å konkurrere i LP klasse 3 og/eller FCI3! Hele 23 ekvipasjer har fullført kurset i ulike varianter. 

I 2022 arrangerer vi samme kursserie - selvsagt oppdatert etter det nye regelverket som trer i kraft 1.1.2022! 

 
Les mer her!

Gavekort

Har du lyst til å overraske noen med et gavekort? 

Vi selger gavekort som kan brukes til privat undervisning eller som delbetaling på kurs

Placeholder Image
Kjøp ditt gavekort her

HUNDEMASSASJE!

Vi har gleden av å kunne tilby massasje til din hund!

Trykk her for mer informasjon

Vår filosofi

Velkommen til Hamar Hundeskole! Vi tilbyr en rekke kurs og aktiviteter for deg og din hund. Vi har tilbud til både uerfarne førstegangs hundeeiere og til de som vil videreutvikle kompetansen sin i ulike aktiviteter. Du kan delta på organiserte aktiviteter, trene med din egen treningsgruppe, eller leie treningsområde til egentrening. Vi har også en rekke nettbaserte tilbud, fra gratis minikurs, til temakurs og større utdanninger. 

Alle våre kurs har et begrenset antall deltakere. På denne måten sikrer vi at samtlige blir sett, at alle får instruksjon og tilrettelegging på det nivået de er på. Undervisningen kan dermed skreddersys til å passe de ønsker og behov hundens eier måtte ha.

Alle våre kurs er basert på positiv forsterking av ønsket atferd og vitenskapelig beviste metoder. Vi planlegger derfor treningen slik at hunden lykkes og får belønning for det.

Velkommen til oss!

Placeholder Image
Kursoversikt

Om det å trene hund

Mar 25, 2020

Powered by Kajabi