Hundeskolen

Hamar Hundeskole har aktiviteter på Bjørnstad gård i Løten og på Åkershagan i Bekkelaget/Ottestad.

Her har vi både innendørs treningslokaler og flotte områder til utendørstrening. Vi har utstyr til de fleste aktiviteter innen lydighet, rallylydighet og agility. Du kan leie både treningshall og utstyr om det er ledig. Ta kontakt ved å trykke på lenken lenger nede på siden her.

Placeholder Image

BjĂžrnstad GĂ„rd, LĂžten

Vi holder til i Østrovegen 85, 2340 LÞten.

Parkering foran den rĂžde bygningen.

 

Trykk pÄ bildet for mer informasjon om vÄre planer for gÄrden. 

 

Åkershagan, Bekkelaget/Ottestad

Her finner du oss :

SmĂ„tun, Åkershagan

Tunbekkvegen 14, Ottestad

Placeholder Image

600 kvm innendørs treningslokale

Vi har 600 kvm treningslokale i isolert hall med kunstgress. Du kan leie hallen ved å trykke på denne lenken:

https://www.hamarhundeskole.no/halleie

Våre ansatte

Alle våre instruktører har formell instruktørutdannelse og har erfaring med trening av egen hund i ulike grener og aktiviteter.

Under finner du en presentasjon av våre faste instruktører.

Hilde Ulvatne Marthinsen

Jeg har vært opptatt av hunder hele mitt liv, og har hatt egen hund siden 1988. Jeg har trent hund i lydighet, bruks, rallylydighet, agility og retrieverjakt. Jeg er utdannet forsker, og bruker derfor metoder som er basert på vitenskap. For å videreutvikle og opprettholde kompetansen min, deltar jeg regelmessig på kurs selv. 

Akkurat nå har jeg en ung hund jeg trener mot FCI3 - Madeleine. Du kan følge henne i Facebookgruppen hennes ved å melde deg inn via våre gratis kurs på hjemmesiden.

Jeg har fungert som instruktør siden 1991, og ble autorisert som trinn 3 LP i NKK i 2000. 

Jeg er ansvarlig for konkurransekursene i Hamar Hundeskole, i tillegg til trening av hunder med atferd som eieren finner problematisk. Jeg er opptatt av mestring og følelse av suksess, hos både hund og eier.

Trykk på navnet mitt for mer informasjon om meg.

Placeholder Image

Tone Merete Berg

Jeg er opptatt av at hundetrening skal vĂŠre gĂžy for bĂ„de hund og eier. Det skal vĂŠre lave skuldre og mye latter. Dette tror jeg Ăžker bĂ„de presisjonen og treningutholdenhet hos ekvipasjene. Videre brenner jeg for konkurranselydighet. Jeg er opptatt av Ă„ holde meg oppdatert innen lydigheten, og derfor deltar jeg pĂ„ mange kurs og for forskjellige instruktĂžrer. Jeg har fĂžrt mine tre golden (av jaktlinjer) til de hĂžyeste klassene – og det har vi gjort med Ă„ ha det gĂžy pĂ„ trening og ved bruk av positive treningsmetoder.

I tillegg til lydigheten har jeg trent retriverjakt og rallylydighet – og deltatt pĂ„ prĂžver innen dette.

Trykk pÄ navnet mitt for Ä fÄ mer informasjon om meg.

Placeholder Image

Eva Rustad Sletten

Jeg har hatt hund siden 2010. Min første hund i voksen alder var en Airedaleterrier som jeg trente og konkurrerte i lydighet sammen med. Vi rakk å starte et par ganger i klasse 3 før hun ble syk og gikk bort i 2016. Da overtok jeg min nåværende hund, en Toller-gutt som i skrivende stund har blitt 8 år. Vi har trent både spor, feltsøk og smeller i tillegg til å ha konkurrert i lydighet og rally lydighet. I løpet av våren 2021 kommer det forhåpentligvis en ny valp i huset, en Flatcoated retriever. Selv om jeg trener variert og i flere grener, er det lydighet som har prioritet hos meg.

Jeg er opptatt av at hund og eier skal ha en god relasjon til hverandre og drive med en aktivitet som gir glede for begge.

Trykk på navnet mitt for å få mer informasjon om meg.

Placeholder Image

Ann-Katrin Neby

Jeg har hatt hund siden 1997. Jeg startet med langhÄret collie fÞr jeg gikk over til korthÄret collie.  Med min korthÄrete collie, Marco, konkurrerte vi sammen i rallylydighet, bruks og konkurranselydighet.  I rallylydighet kom vi til Eliteklassen og i lydighet til klasse 2. 

NÄ har jeg Nemi, ogsÄ korthÄrscollie, vi trener og konkurrerer i rallylydighet (klasse 3) og konkurranselydighet (klasse 3).  I tillegg trener jeg spor, felt og smeller.  

Jeg er opptatt av Ä trene variert samt at eier og hund skal ha en god samhandling og glede, uansett hvilket nivÄ man er pÄ.

Jeg er instruktÞr for rallylydighet, bruks og konkurranselydighet. I tillegg er jeg ansvarlig for tilbudene vi har innen styrketrening, massasje og stretching av hund.

Trykk pÄ navnet mitt for Ä fÄ mer informasjon om meg.

Placeholder Image

Emilie Suhr

Jeg har hatt egen hund siden jeg var 14 år og hadde min debut i hundesport med en Italiensk mynde i 2020. Hun går per dags dato i Elite. Jeg har også en ung aussie som jeg skal trene mot FCI3 i lydighet.

Jeg lever og ånder for rally lydighet og lydighet, men er også opptatt av at hunden først og fremst skal fungere i hverdagen. Et av mine største mål er at trening av hund skal være motiverende, morsomt og rettferdig ovenfor hunden. Relasjon mellom hund og fører er for meg viktigst av alt, og den bygges på gjensidig tilit, respekt og vennlighet. En hund som ikke er redd for å gjøre feil er en hund som prøver sitt aller beste, derfor er jeg opptatt av at all trening av hund skal ha en vennlig tone og være preget av positiv metode.

Jeg er instruktør for valpekurs, unghundkurs, rallylydighet og agility.

Trykk på navnet mitt for å få mer informasjon om meg.

Placeholder Image

Ida Rønning Bysveen

Jeg har vært veldig interessert i hunder siden jeg var lita jente, og fikk min egen hund i 2006. Jeg har gjennomført teori med grunnleggende hundepsykologiutdanning hos Oslo Hundeskole/Norges Hundetrenerforbund i 2014. Jeg vil gjennomføre NKK Trinn 1 instruktørutdannelse høsten 2023. 
 
Jeg konkurrerer i sportene lydighet og rallylydighet. 
Akkurat nå har jeg en hund som heter Rakki. Det er en Collie korthår og vi har opprykk til klasse 3 i begge grener. 
 
Per nå er jeg intruktør på valpekurs. 
 
Trykk på navnet mitt for å få mer informasjon om meg.
 
 
Placeholder Image

Elisabeth Midtlie

Jeg er oppvokst med hund(er) og alltid hatt hund(er). Jeg fikk min egen hund i 1988, bare 12 Är gammel. Tjatrik var en blandingshund ( schÊfer/ flatcoated retriever). Vi gikk pÄ dressurkurs arrangert av Elverum hundeklubb 1991. Tjatrik ble godkjent besÞkshund i RÞde Kors.

Jeg har siden trent hund i forskjellige aktiviteter. Jeg har nÄ 2 border collier. Bella pÄ 8 Är og Nelly pÄ 4 Är. De trener og konkurrerer jeg med i rallylydighet, lydighet, agility og bruks. Jeg er opptatt av Ä trene positivt, og ha et godt samarbeid med hunden. Jeg vil at hunden skal syntes det er moro Ä trene, ha god relasjon og at hunden fungerer i hverdagen. Jeg er instruktÞr for valpekurs, unghundkurs og hverdagslydighet.

Trykk pÄ navnet mitt for Ä fÄ mer informasjon om meg

Nina Bing Eide

Jeg fikk min fÞrste hund sommeren til 6-klasse, 11 Är gammel, og har siden det hatt en brennende interesse for hund og hundesport.   

Hundene har vÊrt mange, fra blandingshunder til retrievere, Riesenshnauzer og nÄ Basset Fauve. Jeg har trent redningshund, konkurrert i rallylydighet, retrieverjakt, og lydighet samt at jeg pr. dags dato ogsÄ jakter med en kortbeint drivende hund.

Jeg er utdannet spesialpedagog, bruker metoder basert pÄ vitenskap, er opptatt av Ä spille pÄ lag med hunden-, og sist men ikke minst tilrettelegge treningen for den enkelte hund.  Alle hunder er forskjellige og det er nettopp det som gjÞr det sÄ gÞy; Ä finne «oppskriften» pÄ den enkelte!  

Min forrige hund, Labradoren Ember, rakk akkurat Ä bli LP Champion fÞr det kom barn til verden. Med 2 smÄ barn ble det noen Är med ren familiehund fÞr trening mot konkurranse meldte seg for fult igjen. NÄ er Ember gÄtt bort, dog har vi en artig arvtager i Josse. Kommende konkurransehund, bÄde pÄ drevprÞver, blodsporprÞver samt lydighetsprÞver.

Jeg er instruktĂžr for konkurranselydighet og grunnferdigheter.

Trykk pÄ navnet mitt for Ä fÄ mer informasjon om meg.

Karina Iversen Hage

Jeg fikk min fÞrste hund i 2015, en kleinspitz som ble omplassert. Han hadde sine utfordringer som fÞrte til at jeg mÄtte oppsÞke hjelp hos Hamar Hundeskole. Det Ä fÄ en forstÄelse for atferden og gode verktÞy for Ä hÄndtere var til stor hjelp.

I 2020 fikk jeg min fÞrste valp, Mittelspitz tispe som jeg har gÄtt flere kurs med. Vi trener mest rallylydighet og konkurrerer i klasse 2.

Jeg Ăžnsker Ă„ jobbe for at det skal vĂŠre gĂžy Ă„ ha hund, hvor det er gjensidig tillit og god relasjon mellom hund og eier. Jeg tenker at trening skal vĂŠre positivt uansett om man trener til konkurranse eller hverdagslydighet.

Jeg avholder valpekurs, unghundkurs, kurs i hverdagslydighet, og har ogsÄ privat undervisning. 

Trykk pÄ navnet mitt for Ä fÄ mer informasjon om meg. 

Powered by Kajabi